Sık Kullanılanlara Ekleyin Sık Kullanılanlara Ekleyin E-Mail Yollayın Arkadaşlarınıza Önerin
reklam ver
Bu alana reklam vermek için
bizimle
irtibat kurunuz.
Ana Menü
Foto Galeri
Resim Albümlerimize Bakmak İçin lütfen Tıklayınız
En Son Ziyaret
huseyin 04:06:44
vedat 11:20:51
is_m@il 18:25:02
recepbilik 1 gün
r3lli7 1 gün
bahar 1 gün
kinzi83 1 gün
gulden 1 gün
mehmet duran 1 gün
nuti 1 gün

Bugün Doğan Üyeler
hasan dursun
haso
recepbilik
Doğum gününüzü tebrik eder, hayırlı ve uzun ömürler dileriz.
Günün Hadisi
Kişi arkadaşının dini üzeredir. O halde sizden birisi kiminle arkadaşlık yaptığına dikkat etsin. Kişi sevdiği ile beraber(haşrolunacaktır)dir. - Hadisi Şerif
Hergüne Bir Dua
Benden bana ezâ veren şeyi gideren ve bana yarayacak şeyi bende tutan Allah'a hamd olsun
Namaz Vakitleri
En Son İncelemeler
· Aç Kalın, Budala Kalın
· vazife yanlız kayayı...
· DEPREM
· EVLILIK
· 1 nisan
Son Yorumlar
Haberler
Hala yanmıyor mu lamba...
Rica ederim sevgili he...
çok teşekkür ederiz sa...
Bende Ahmet beye köyüm...
sa TORPİL`İ olan yapsı...
İncelemeler
OF YAAAA
*yes**tup*
Recep benim için adını...
sevgi emekmiş emek ise...
böyle aşklar sevgiler ...
Resimler
ablacım seni hüzünlend...
maşallah başarılara...
ersöz hertürlü idd...
seli yanlış hatırlıyos...
Ahhh be pegasus ne güz...
Özel Sayfalar
bende balıklıçeşmeliyi...
balıklıçeşme çok güzel...
birde böyle güzel bir ...
köyüm güzel köyüm
yüzmü tuttu çoğu kaybo...
Rasgele fotoğraf
Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
ALKOL VE MASUM ÖLÜM
3835092
ALKOL VE MASUM ÖLÜM
Dün bir partiye gittim anne, bana öğütlediklerin aklımdaydı İçki içme yavrum demiştin, yalnız soda içtim anne Senin dediğini yaptığım için yüreğim gururla doluydu Diğerlerine benzemedim ve içkili araba kullanmadım Ben doğru olanı yaptım anne, tıpkı senin istediğin gibi Şimdi parti sona eriyor anne ve herkes içkili Bense arabama binerken sana tek parça geleceğimden emindim Arabayı kullanmaya başladım anne, tam yola çıkacaktım... Diğer araba beni görmedi anne, bana bir eşyaymış gibi çarptı Kaldırımda uzanmış yatarken ben yaralı, Polisin, bu çocuk sarhoş dediğini duydum anne Bana çarpan sarhoşsa, onun hatasını ben mi ödeyecektim anne? Burada ölüyorum anne, ne olur yanıma gel Bu bana nasıl oldu anne, hayatım bir balon gibi sönecek mi? Etraf kan dolu anne, benim kanımla Hissediyorum birazdan öleceğim... Sana son bir şey söylemek istiyorum anne, Yemin ederim hiç içmedim, İçen ben değil, onlardı anne... Galiba bana çarpanla aynı partideydik, Tek fark: o sadece sarhoş, bense ölüyorum... İnsanlar neden içer anne? Bu senin yaşamını mahvedecek... Şimdi keskin bir acı duyuyorum, tıpkı bıçak gibi... Bana vuran çocuk yürüyor, görüyorum, bu haksızlık! Ben burada yatıyor ve ölüyorum Kardeşime söyle ağlamasın anne, Babama söyle cesur olsun, Mezarımın başına, babasının kızı diye yazmayı unutmasın, Birileri ona içkili araba kullanmamasını söylemeli anne Eğer bunu yapsalardı, ben şimdi yaşıyor olacaktım anne Nefesim tükeniyor anne, gittikçe halsizleşiyorum Ne olur ağlama arkamdan, Ne zaman ihtiyacım olsa yanımdaydın Son bir sorum var anne, elveda demeden önce Suçlu ben olmadığım halde, ölen neden benim? Bugün internetten gezerken bu yazıyı okudum.Beni çok etkiledi.Alkol kullanarak hem kendi sağlığımıza zarar verdiğimiz gibi hemde birçok masum insanada zarar verebiliyoruz.O yüzden lütfen kendi hayatımızı düşünmüyorsak bile başkalarını düşünelim diyorum.Bir atasözü vardır.' İÇKİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR'diye ne kadar güzel söylemişler.Bu yazıda aynen onu anlatıyor.Sizinle paylaşmak istedim.okey
Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca
HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca...

Polme
alkışalkışalkışalkışalkışalkışalkışalkışalkışalkışalkışalkışalkışalkışalkışalkışalkışalkışalkış ALKOLLÜ İÇEREK ARAÇ KULLANANLAR İYİ OKUSUNLAR...[
Kader, beyaz kâğıda sütle yazılmış yazı;
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı!..

orkide
içki bütün kötülüklerin anasıdır,fakat bunu bilebile içmeye devam edenlere allah akıl fikir versin.üzgünalkış

kn_449
amınnnnnnnnnnn

nk

hira
allah akıl fikir versin herkeze bizlerede allah hepimizi korusun

Doruk-Ece
Amin çocuklarımızı ve sevdiklerimizi korusun Rabbimm
Resüde Filiz
img227.imageshack.us/img227/1618/thumb238615550.gif
Akıllı bir insan, kendisiyle birlikte hareket edecek akıllı bir dost edinirse, iyi ilkelerde birleştikleri için, onunla mutlu olacak ve bütün sıkıntıların üstesinden gelecektir.

''Türk demek, dil demektir.Millet olmanın en belirgin niteliklerinden biri dildir. 'Türk milletindenim.'diyen kişi, herşeyden önce kesinlikle Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir kişi, Türk kültürüne ve milletine bağlılığını öne sürerse buna inanmak doğru olmaz.''
''Amacımız, Türk Dili'nin öz zenginliğini ortaya çıkarmak,onu dünya dilleri arasında,değerine yaraşır
yüksekliğe eriştirmektir.''
''Türk demek Türkçe demektir; ne mutlu TÜRKÜM diyene!''

Atlanilacak Forum:
Forumlarımızdan Seçmeler
kıssadan hısse, Bir gecede yok olan müthiş kent, Günlük HABERLER, ADIM:ÇANAKKKALE SOYADIM:GEÇİLMEZ, Balıklıçeşme Belediye Başkanı Osman Balta, Hizmetlerini Anlattı., insan kalbi içerden açılır, Günün Sözü, Günün Sözü, Unutamadığım Sevdam, SİMİT PARASIYLA CENNETİ SATIN ALMAK.!, BİR KADINI AĞLATMAK, Zavallı İnternet Servis Sağlayıcılar, SelamünAleyküm Dostlar!, Balıklıçeşme'de ilkbahar..., O'na Başının Ağrıdığını Söyle, hangi ağaçsın?, Hepsi ödenmiştir, markaların bazılarının öyküsü, VEDA BUSESİ, bilgisayar ata sözleri, DERMANSIZ HASTALIKLARA ALIŞMAK;, hey gidi günler \ SPOR, KATRE-İ MATEM, BABAMLA ANAMIN DÜÜNÜ 15 EYLÜL 1989 BURSA, ideal insan
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
876 Saldırı, Engelleme(ler)
Benzer Başlıklar
Başlık Forum Cevaplar En Son Mesaj
Hz. Ömer ve Amele "Ölüm var ya Ömer" Dini meseleler 1 18.09.2009 10:40
OKUL VE ÖLÜM Gereksiz Mesajlar 4 26.03.2009 18:24
Ölüm....Ölüm...Ve....Ölüm! ................ Güzel sözler, hikayeler, anılar... 8 24.02.2009 18:11
ölüm aşkımın adı olsun... Şiirler 9 20.02.2009 17:09
ÖLÜM Dini meseleler 4 22.01.2009 15:34