Sık Kullanılanlara Ekleyin Sık Kullanılanlara Ekleyin E-Mail Yollayın Arkadaşlarınıza Önerin
reklam ver
Bu alana reklam vermek için
bizimle
irtibat kurunuz.
Ana Menü
Foto Galeri
Resim Albümlerimize Bakmak İçin lütfen Tıklayınız
En Son Ziyaret
huseyin 04:02:50
vedat 11:16:57
is_m@il 18:21:08
recepbilik 1 gün
r3lli7 1 gün
bahar 1 gün
kinzi83 1 gün
gulden 1 gün
mehmet duran 1 gün
nuti 1 gün

Bugün Doğan Üyeler
hasan dursun
haso
recepbilik
Doğum gününüzü tebrik eder, hayırlı ve uzun ömürler dileriz.
Günün Hadisi
Kişi arkadaşının dini üzeredir. O halde sizden birisi kiminle arkadaşlık yaptığına dikkat etsin. Kişi sevdiği ile beraber(haşrolunacaktır)dir. - Hadisi Şerif
Hergüne Bir Dua
Benden bana ezâ veren şeyi gideren ve bana yarayacak şeyi bende tutan Allah'a hamd olsun
Namaz Vakitleri
En Son İncelemeler
· Aç Kalın, Budala Kalın
· vazife yanlız kayayı...
· DEPREM
· EVLILIK
· 1 nisan
Son Yorumlar
Haberler
Hala yanmıyor mu lamba...
Rica ederim sevgili he...
çok teşekkür ederiz sa...
Bende Ahmet beye köyüm...
sa TORPİL`İ olan yapsı...
İncelemeler
OF YAAAA
*yes**tup*
Recep benim için adını...
sevgi emekmiş emek ise...
böyle aşklar sevgiler ...
Resimler
ablacım seni hüzünlend...
maşallah başarılara...
ersöz hertürlü idd...
seli yanlış hatırlıyos...
Ahhh be pegasus ne güz...
Özel Sayfalar
bende balıklıçeşmeliyi...
balıklıçeşme çok güzel...
birde böyle güzel bir ...
köyüm güzel köyüm
yüzmü tuttu çoğu kaybo...
Rasgele fotoğraf
Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
Klavye kısayolları
is_m@il
Windows'da Klavye Kısayolları

Klavye kısayollarını kullanmak bilgisayarınızı daha verimli kullanmanızı sağlar, hatta "mouse"un sebep olduğu çeşitli el ve bilek ağrısı gibi sorunlardan sizi korur. Onun için fare yerine klavye kullanma alışkanlığı edinin.

En çok kullanılan kısayollar:
WINDOWS LOGO (CTRL ve ALT arasındaki)
Bu tuşa basınca BAŞLAT menusu görüntülenir, fareyle üzerine gidip tıklamaktan daha kolaydır.
WINDOWS LOGO + F
Dosyaları veya klasörleri bulmaya yarar. Bu Windows Exploreri açıp "Bul" Menusünü seçmekten daha kolaydır. Tek tuşla bilgisayarınızda arama yapabilirsiniz.
WINDOWS LOGO+ M
Hayatta en çok istediğiniz şeylerden biriside "Masaüstü"ne biran önce ulaşmak olmuştur sanırım. Artık bunun için fareyle "Görev Çubuğun"daki Masaüstü ikonuna ulaşmanıza gerek yok. Birde WINDOWS + M deneyin, hemen şimdi.
WINDOWS LOGO+ M + SHIFT
Açılmış bulunan bütün küçük pencereleri ekran büyüklüğüne getirir.
WINDOWS LOGO+ E
Bu hemen Windows Explorer'i açar, dosyalarınızın idaresi için çok kullanışlı bir program. Başlat > Programlar > Donatılar > Windows Explorer sekmelerinden gideceğinize hemen bunu kullanın.
WINDOWS LOGO+ TAB
Görev çubuğu düğmeleri üzerinde gezinmeye yarar.
WINDOWS LOGO+ R
"RUN" yani Başlat menusundeki "Çalıştır"ın görevini görür.
ALT + TAB
Eğer bu kısayolu henüz kullanmadıysanız, şimdi hazır olun!... Eğer aynı anda bir çok uygulamayı açtıysanız ALT tuşu ile TAB tuşuna aynı anda basınca açık olan pencereler arasında ışık hızıyla dolaşabilirsiniz. Bu sayfa tasarlarken çok faydalıdır. Tasarladığınız sayfaları hemen izlemenize yarar. İsterseniz bir deneyin, bayılacaksınız.
F1 Tuşu
Windowsda ve OS (operating systems)da, F1 üniversal olarak"Yardım" anlamına gelir
F2
Windows Explorerda F2 yi dosya ve klasörleri "Yeniden Adlandır"mada kullanabilirsiniz. Bu dosyanın üzerinde sağ tıklayıp beklemekten daha çabuktur.
F5
Buda universal "Yenile" veya "Yeniden Yükle" komutudur. Bir çok windows uygulamasında çalışır. Explorer'ın, tarayıcı ve html editörlerinizin dosya sistemini "Yenile"yebilirsiniz.
CTRL + Z
Son yaptığınız hareketi "Geri Al"mada kullanılır. Bütün Windows ve Mac makinalarında çalışır. Herhangi bir programı kullanırken yaptığınız en son hareketi silmenin en kestirme yolu.
CTRL + A
Açık olan pencerede "Tümünü Seç"mek için kullanılır. "Kes" ve "Yapıştır"la birlikte kullanınca ekranda adeta uçarcasına dolaşırsınız.
CTRL + C
Bu komut seçilmiş metni kopyalar
CTRL + V
Seçilmiş metni yapıştırır.
SHIFT + CTRL + ARROWS
Bu kısayol ile HTML veya text editörlerinde metni "Seç"me işlemi çok kolaylaşır Fare ile seçeceğinize bununla metni farenin olduğu yerden itibaren kelime kelime yakalayabilirsiniz.
SHIFT+DELETE
Herhangi bir dosyayı "Geri Dönüşüm Kutusu"na göndermeden direk olarak siler. Explorerin bütün alt sistemlerinde çalışır.

.
.
.
.

Daha güçlü, daha sakin
Daha mutlu, daha suskun
Daha olgun, daha kırgın
Daha yalnız, daha yorgun

nurdan
ya cok iyide bu kadar sey aklimda okuyup bitirinceye unutuyorum.merak etmisimdir diger tuslar ne ise yariyor diye kullanamasamda biliyorum en azindan uygulamam icin bana birisi bir hafta ders vermesi lazim.tabi ikinci günü kacmassa elimdennanik
nurdan filiz][img][img][/img][/img][/mail]

goenuel
Sana katiliyorum nurdancigim, bende senin gibi, bana biraz suni geliyordu bilgisayar, mektup yazmak varken neden msn, sesini duymak varken neden sms derdim, amma velakin güzel birsey insanin sevdiklerinle burada bulusmak güzelmis, isimlerinizi görmek hosuma gidiyor.aşkaşkaşköpücüköpücük

Polme
MS DOS İŞLETİM SİTEMİNDE ÇALIŞIRKEN BUNLARI EZBERE BİLİYORDUM AMA UNUTMUSUŞ İYİ OLDU BİLGİLERİMİ TAZELEDİM.alkış
Kader, beyaz kâğıda sütle yazılmış yazı;
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı!..

Atlanilacak Forum:
Forumlarımızdan Seçmeler
Kadinlar zekidir, Cep Telefonu, Ne güzeldi o günler, Dünya Çapında Düzenlenen Anlamlı Bir Anket! ..., PISMANLIK, BİLMECE, HER GÜNKÜ ŞARKIM, ismail'in bitkiler... Kaktüs ve sukkulentlerim, Günün Sözü, O HELİKOPTER SABIKALI, KABAĞIN SAHİBİ, Çok dikkatli olun!!!, Misafir istemeyen Kadin..., Güzel sözler., lütfiye özer, Büyük Sevdalar, Müthiş koca, Kara Kalemin Hikayesi..., ÇAĞIMIZIN FIKRASI, Günün sözü, Köyümüzün anıtları: Dibekler, ANLAMAZDIN, İzlemeden direksiyona oturmayın ..., MUTLU SON, Bir Dost Eli Bekliyorum
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
876 Saldırı, Engelleme(ler)