Sık Kullanılanlara Ekleyin Sık Kullanılanlara Ekleyin E-Mail Yollayın Arkadaşlarınıza Önerin
reklam ver
Bu alana reklam vermek için
bizimle
irtibat kurunuz.
Ana Menü
Foto Galeri
Resim Albümlerimize Bakmak İçin lütfen Tıklayınız
En Son Ziyaret
huseyin 04:13:00
vedat 11:27:07
is_m@il 18:31:18
recepbilik 1 gün
r3lli7 1 gün
bahar 1 gün
kinzi83 1 gün
gulden 1 gün
mehmet duran 1 gün
nuti 1 gün

Bugün Doğan Üyeler
hasan dursun
haso
recepbilik
Doğum gününüzü tebrik eder, hayırlı ve uzun ömürler dileriz.
Günün Hadisi
Kişi arkadaşının dini üzeredir. O halde sizden birisi kiminle arkadaşlık yaptığına dikkat etsin. Kişi sevdiği ile beraber(haşrolunacaktır)dir. - Hadisi Şerif
Hergüne Bir Dua
Benden bana ezâ veren şeyi gideren ve bana yarayacak şeyi bende tutan Allah'a hamd olsun
Namaz Vakitleri
En Son İncelemeler
· Aç Kalın, Budala Kalın
· vazife yanlız kayayı...
· DEPREM
· EVLILIK
· 1 nisan
Son Yorumlar
Haberler
Hala yanmıyor mu lamba...
Rica ederim sevgili he...
çok teşekkür ederiz sa...
Bende Ahmet beye köyüm...
sa TORPİL`İ olan yapsı...
İncelemeler
OF YAAAA
*yes**tup*
Recep benim için adını...
sevgi emekmiş emek ise...
böyle aşklar sevgiler ...
Resimler
ablacım seni hüzünlend...
maşallah başarılara...
ersöz hertürlü idd...
seli yanlış hatırlıyos...
Ahhh be pegasus ne güz...
Özel Sayfalar
bende balıklıçeşmeliyi...
balıklıçeşme çok güzel...
birde böyle güzel bir ...
köyüm güzel köyüm
yüzmü tuttu çoğu kaybo...
Rasgele fotoğraf
Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
FIKRA GİBİ..
gulseren
AŞIRI HIZ

Trafik kuralı ihlali yapan kimsenin çıkmadığı uzun bir nöbetin sonunda polis nihayet aşırı hız yapan bir aracı durdurdu. Sürücü camı açtı. Ruhsat ve ehliyetini uzattı. Polis ceza makbuzunu cebinden çıkarırken keyifle gülümsedi.
- Sizi bütün gün bekledim. Sürücü nasıl olsa cezamı öyle ya da böyle çekeceğim rahatlığıyla, iç çekerek cevap verdi.
- Anlıyorum memur bey. Elimden geldiği kadar hızlı gelmeye çalıştım ben de. Polis, dakikalar süren gülmesi kesilmeyince adama eliyle git, git işareti yaptı ve adam cezadan kurtuldu.

gulseren
KUVEYT KADINLARI

Körfez Savaşı'ndan önceki yıllarda, Amerikalı bir bayan gazeteci, kadınlarla erkeklerin toplumdaki yeri hakkında bir yazı dizisi hazırlamak üzere Kuveyt'e gitmiş. Gözlemleri sırasında ilk dikkatini çeken, kadınların kocalarının 5 adım gerisinden yürüdükleriymiş. Yıllar sonra aynı gazeteci tekrar bir yazı dizisi için Kuveyt'e gittiğinde bu sefer bir de bakmış kadınlar önden gidiyor, kocaları 5 adım arkalarından geliyor. Bu işe çok şaşırmış, hemen bir kadına yaklaşıp sormuş: "Bu gördüğüm inanılmaz bir gelişme. Peki ama bu değişikliğin sebebi nedir??" Kuveyt'li kadın cevap vermiş:
- "Mayınlar..."

gulseren
KOMİK KAZA

Barbaros bulvarında olmuş bir olay... Arkadaşlarla öyle Barbaros bulvarında yürüyorduk. Bir anda yanımızdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladı' filan demeye kalmadan, minibüs kafadan elektrik direğine bindirdi. Hemen koştuk, yardım edelim diye. Minibüse ulaştığımızda manzara şuydu: Yolcuların kiminin kası açılmıs, kiminin dudağı patlamış... Dağılmış vaziyetteler yani. Ama bir tuhaflık var. Çünkü o hallerine rağmen, gözlerinden yaşlar gelecek şekilde gülüyorlar. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. 'Ne oldu?' diye sorduk. Bir iki tanesi, güçlükle 'Şoför, şoför...' diyebiliyor ama yine gülmeye başlıyorlar. Bu şaşırtıcı manzaranın aslını öğrenebilmek için 2,3 dakika geçmesi gerekti. Meğer şoför, tükürürken minibüsten düşmüş. Hani, bizim şoförlere özgü, giderken kapıyı açıp dışarı tükürme hareketi vardır ya. Baba, dengeyi tutturamamış, tükürükle beraber, gümbürt aşagı düşmüş. Minibüs de kontrolden çıkıp direğe bindirmiş.

Atlanilacak Forum:
Forumlarımızdan Seçmeler
Avucunuzu açmayı denediniz mi?, doğum tarihinize göre hangi otsunuz!, SEVDIGIMIN, İngilizce'nin Bittiği AN, bunları biliyormuydunuz, ACİSİN ÇEŞME, biraz uzun ama okuyun dedim...., Kadinlar Zekidir Aga...., YASTAYIM ERCAN SAATCİ, Sanma şahım herkesi sen sadıkâne yâr olur..., DELİ DEMEK AKILSIZ DEMEK DEĞİLDİR, Üç şeyden kula hesap sorulmaz :, japonca isminizi öğrenmek ister misiniz_?, Ezansız Namaz ile Namazsız ezanın ne olduğunu soranlara cevap, bu aralar ben, günün sözü, müslüman olan varmı, Sonsuza Dek, Komik Milletiz Vesselam.., Günün Sözü, Mimar Sinan'ın Susuz Evi, çoban ve ağaç, Ölümü Ektim Randevu Yerinde, Annem, Günün sözü
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
876 Saldırı, Engelleme(ler)
Benzer Başlıklar
Başlık Forum Cevaplar En Son Mesaj
evliymişiz gibi yapalım FIKRA Fıkralar, komik resimler, bilmece ve bulmacalar... 6 07.07.2010 11:10
MERHUM SELAHATTIN PINARa ait oldugu iddia edilen fikra..?? Fıkralar, komik resimler, bilmece ve bulmacalar... 1 06.07.2010 11:14
ALLAH YOKMUŞ GİBİ KONUŞMAYALIM ''İNŞALLAH'' Dini meseleler 2 18.07.2009 13:13
SU GİBİ OL. Güzel sözler, hikayeler, anılar... 2 11.06.2009 11:33
EKONOMİK KRİZ ÇÖZÜMÜNE FIKRA TADINDA BİR HİKAYE Güzel sözler, hikayeler, anılar... 1 08.05.2009 21:28