Sık Kullanılanlara Ekleyin Sık Kullanılanlara Ekleyin E-Mail Yollayın Arkadaşlarınıza Önerin
reklam ver
Bu alana reklam vermek için
bizimle
irtibat kurunuz.
Ana Menü
Foto Galeri
Resim Albümlerimize Bakmak İçin lütfen Tıklayınız
En Son Ziyaret
solak 03:23:27
mistik 03:57:02
recepbilik 06:38:34
is_m@il 11:07:28
huseyin 20:28:53
vedat 1 gün
r3lli7 1 gün
bahar 1 gün
kinzi83 2 gün
gulden 2 gün

Bugün Doğan Üyeler
hasan dursun
haso
recepbilik
Doğum gününüzü tebrik eder, hayırlı ve uzun ömürler dileriz.
Günün Hadisi
Kişi arkadaşının dini üzeredir. O halde sizden birisi kiminle arkadaşlık yaptığına dikkat etsin. Kişi sevdiği ile beraber(haşrolunacaktır)dir. - Hadisi Şerif
Hergüne Bir Dua
Benden bana ezâ veren şeyi gideren ve bana yarayacak şeyi bende tutan Allah'a hamd olsun
Namaz Vakitleri
En Son İncelemeler
· Aç Kalın, Budala Kalın
· vazife yanlız kayayı...
· DEPREM
· EVLILIK
· 1 nisan
Son Yorumlar
Haberler
Hala yanmıyor mu lamba...
Rica ederim sevgili he...
çok teşekkür ederiz sa...
Bende Ahmet beye köyüm...
sa TORPİL`İ olan yapsı...
İncelemeler
OF YAAAA
*yes**tup*
Recep benim için adını...
sevgi emekmiş emek ise...
böyle aşklar sevgiler ...
Resimler
ablacım seni hüzünlend...
maşallah başarılara...
ersöz hertürlü idd...
seli yanlış hatırlıyos...
Ahhh be pegasus ne güz...
Özel Sayfalar
bende balıklıçeşmeliyi...
balıklıçeşme çok güzel...
birde böyle güzel bir ...
köyüm güzel köyüm
yüzmü tuttu çoğu kaybo...
Rasgele fotoğraf
Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
bu gece
folcon
bu gece

Bir hayale baktım bu gece. Çok baktım. Ciğerini sökmek istercesine baktım. Bir daha baktım Ama sökmeyecem. Bırakacam yaşasın. Gerçekten yaşasın. Yaşasın ki içimdeki dinmesin. İçimde ki ne kadar derinde bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum. Şimdilik orda kalsın. Kimse bilmesin orda olduğunu. Ben bile unutayım orda olduğunu. Sanki hiç öyle bir hayale bakmadım. Hiçbir zaman aralığında görmedim. O hayal, hayal değildi. Gerçek değil. Yalan değil. İz değil. Varlığı bilinen kendisi olmayan. Şey bile demek istemiyorum. Tanımsız. Anlamsız. Ne istersen o. Ama aslında hiç bir şey. Ne istersem o olur. Ne istersem o olmaz. Bu gece bir hayale baktım. Bugün bir yokluğa baktım. Bugün hiç bir şeye bakmadım. İsteyen ne isterse o.
Beklerim zamanını. Geldiğini düşündüğüm ana kadar. Ne zaman diye sormayın. Bilmiyorum. Karşımda olduğu an işte o zaman. Belki bende belki benden gayri. Bir hayale baktım bu gece. Elimi uzatmadım. Değsin diye. Dokunmadın bozulmasın diye. Ne karşımdaydı. Nede başka yerdeydi. Bu gece bir hayale baktım. Elimde bir kılıç vardı. Uzattım eline aldı. Kılıcın tutacak yeri yoktu. Ben elimde tuttum o elinde tuttu. Aramızdaki mesafe bir kılıç kadardı. Bir santim fazla ne bir santim eksik. Sadece o kadar.

Zamanda bekleyeceğim zamansızlığı düşünerek. Zaman olmadığı saatin bulunmadığı yerde olacağım. Hayalde orda olacak.

Atlanilacak Forum:
Forumlarımızdan Seçmeler
KÜRESEL ISINMADAN DOLAYI SU TASARRUFU ÖNLEMLERİ:, KADINLARIMIZ, Fenerbahçe Tarihinin Gerçek Yüzü-4, kırizle birlikte gelenler, HAYATIMDA ÜC ERKEK, deli fıkrası, Fidan dikme kampanyası, kitap, askerden selam var, ŞAMAR OĞLANI, kavurma, 2039'a kadar sıkın dişinizi, BIR PRENSES VE PRENS, seni bekliyorum, Çay servisi, IRMAK, KAHIN.. .. .., koşu takımı..., ilginç bir iş başvurusu.....yaşanmıştır,gerçektir:)), Zemzem'in Doğuşu, Senden başka kimimiz var ya Rabbi?, Beslediğiniz Hangisi, DALYAN KOFTE, ''Sen erkek bebek misin kız bebek mi?'', BİR KADIN BİR ERKEK NASIL MUTLU EDİLİR
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
878 Saldırı, Engelleme(ler)
Benzer Başlıklar
Başlık Forum Cevaplar En Son Mesaj
GECE VE GÜNDÜZ Bilgi, fotoğraf... çeşitli yarışmalar 4 12.08.2010 16:55
Mevlid Kandili 2010 : 25 Şubat-2010 Perşembe yi Cumaya bağlayan Gece Dini meseleler 6 28.02.2010 15:05
Köyümüzden gece resimleri Resimler 3 16.09.2009 10:53
Annem bu gece yüreğine sığına bilir miyim? Güzel sözler, hikayeler, anılar... 7 07.09.2009 03:22
gece nağmeleri... Şiirler 2 05.04.2009 00:54