Sık Kullanılanlara Ekleyin Sık Kullanılanlara Ekleyin E-Mail Yollayın Arkadaşlarınıza Önerin
reklam ver
Bu alana reklam vermek için
bizimle
irtibat kurunuz.
Ana Menü
Foto Galeri
Resim Albümlerimize Bakmak İçin lütfen Tıklayınız
En Son Ziyaret
huseyin 04:11:37
vedat 11:25:44
is_m@il 18:29:55
recepbilik 1 gün
r3lli7 1 gün
bahar 1 gün
kinzi83 1 gün
gulden 1 gün
mehmet duran 1 gün
nuti 1 gün

Bugün Doğan Üyeler
hasan dursun
haso
recepbilik
Doğum gününüzü tebrik eder, hayırlı ve uzun ömürler dileriz.
Günün Hadisi
Kişi arkadaşının dini üzeredir. O halde sizden birisi kiminle arkadaşlık yaptığına dikkat etsin. Kişi sevdiği ile beraber(haşrolunacaktır)dir. - Hadisi Şerif
Hergüne Bir Dua
Benden bana ezâ veren şeyi gideren ve bana yarayacak şeyi bende tutan Allah'a hamd olsun
Namaz Vakitleri
En Son İncelemeler
· Aç Kalın, Budala Kalın
· vazife yanlız kayayı...
· DEPREM
· EVLILIK
· 1 nisan
Son Yorumlar
Haberler
Hala yanmıyor mu lamba...
Rica ederim sevgili he...
çok teşekkür ederiz sa...
Bende Ahmet beye köyüm...
sa TORPİL`İ olan yapsı...
İncelemeler
OF YAAAA
*yes**tup*
Recep benim için adını...
sevgi emekmiş emek ise...
böyle aşklar sevgiler ...
Resimler
ablacım seni hüzünlend...
maşallah başarılara...
ersöz hertürlü idd...
seli yanlış hatırlıyos...
Ahhh be pegasus ne güz...
Özel Sayfalar
bende balıklıçeşmeliyi...
balıklıçeşme çok güzel...
birde böyle güzel bir ...
köyüm güzel köyüm
yüzmü tuttu çoğu kaybo...
Rasgele fotoğraf
Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
aşkı kabusa çewiren erkekler:)
SeDa KuZdAn
No 1: Kıro
Nerede rastlarsın?
Plajda, havuzda, lüks otellerde, gece kulüplerinde, otobüste, vapurda... Kısacası heryerde! Özellikle de İstanbul sokaklarında!
Nasıl tanırsın?
Onu tanımak için fazla çaba harcamana gerek kalmaz, giyimi ve davranışlarıyla hemen kendini belli eder. Genellikle beyaz çorapları, boynundaki altın zinciri ve elindeki tespih onu ele verir. Ama artık modern görünüşlü kırolar da var. Yine de onları farketmek çok kolay! Neden çıkılmaz?
Çünkü girdiğin her ortamda seni rezil eder. Onunla konuşacak fazla ortak konu bulamazsın. Aynı zamanda maçodur, seni sahiplenir ve her hareketinden haberdar olmak ister.

No 2: Maço
Nerede rastlarsın?
Nereden çıkacakları hiç belli olmaz. Ne de olsa her erkeğin içinde biraz var!
Nasıl tanırsın?
Bazıları kendini hemen belli eder, bazıları ise gizli maçodur. Genellikle erkek arkadaşlarıyla takılırlar. Futbol maçlarını kaçırmazlar. Klasik giyinirler.
Neden çıkılmaz?
Giyimine, hareketlerine, makyajına, arkadaş ilişkilerine, kısaca herşeyine karışır. Sana kısıtlamalar getirir ve sürekli kendisine hizmet etmeni bekler. İlk günlerde bu hareketlerine göz yumabilirsin ama kısa bir süre sonra seni rahatsız etmeye başlar. Ayrıca seni eve kapatıp, kendisi çapkınlık yapar!

No 3: İnek
Nerede rastlarsın?
Okulda, dershanede, kütüphanede, panellerde ve seminerlerde.
Nasıl tanırsın?
Genellikle okumaktan gözleri bozulmuştur ve gözlük takarlar. Modayı takip etmezler. Süveterler, gömlekler, kumaş pantolanlar giyerler. Sürekli birşeyler okurlar.
Neden çıkılmaz?
Çünkü onunla sadece kitaplardan ve derslerden konuşabilirsin. Sosyal yönleri zayıftır, partiler, konserler hiç onlara göre değildir.

No 4: Çapkın
Nerede rastlarsın?
Çapkınlık yapılabilecek her yerde; havuz başında, barlarda ve gece kulüplerinde, spor salonlarında.
Nasıl tanırsın?
Bakışları ve muzip gülüşleri onları ele verir. Genellikle yakışıklı ve havalı olurlar. Kendilerinden emin gözükürler, burunları havadadır.
Neden çıkılmaz?
Yakışıklılığına kapılmamak gerek! Çünkü seni çok üzer! Etraftan gelen ``Seninkini gördüm, yanında bir kız vardı'' gibi söylentiler seni bunalıma sürükleyebilir.

No 5: İmaj adamı
Nerede rastlarsın?
Nerede kalabalık varsa orada! Bir akşam popüler bir mekanda, bir akşam marjinal bir eğlence kulübünde...
Nasıl tanırsın?
İlk görüşte onu tanımak biraz zordur. Modayı takip etmeye çalışırlar, ama pek başarılı oldukları söylenemez. Her konuda söyleyecek bir lafları vardır, ama genellikle boş konuşurlar ve yüzeyseldirler.
Neden çıkılmaz?
Onlarla uğraşmak zordur. Kişilikleri oturmamıştır, kompleksleri vardır. Bunu size yansıtır, kendinizi kötü ve yetersiz hissetmenize neden olur...
!!!...Yorulduğun her an kolay ölümden VAZGEÇ...!!!

goenuel
kizlar evde kaldilar desene.naniknaniktartışmatartışma

privetsitviya
ay bu erkekleri anlamak gerçekten *tdown*
seda öztürk

goenuel
Bir Amerikalı, bir İngiliz ve bir Irakr17;lı barda içki içiyorlarmış. Amerikalı içkisini bitirince bardağı havaya fırlatmış, silahını çıkarıp bardağa ateş edip parçaladıktan sonra r0;Bizde bardaklar o kadar ucuzdur ki biz Amerikar17;da aynı bardakla iki kere içki içmeyizr1; demiş.
İngiliz de bunun üzerine içkisini fondip yapmış ve şişeyi havaya atarak ateş edip, şunu söylemiş: r0;Bizim İngilterer17;de o kadar çok içki yapılır ki şişeyi açtıktan sonra aynı şişeden bir daha içmeyiz.r1;
Bunun üzerine Iraklı da soğukkanlı bir şekilde içkisini bitirmiş, silahını çekip Amerikalı ve İngilizr17;i öldürmüş.
Barmen panik içinde r0;Sen ne yaptın?r1; deyince Irakr17;lı cevap vermiş; r0;Bizim Bağdatr17;ta bu İngiliz ve Amerikalılardan o kadar çok var ki, biz de aynı adamlarla 2 kere içki içmeyiz...r1;
yardımyardımyardım

vedat
ya bu erkekler bu kadar vasattılardıda niye peşimizden seni seviyorum diye koşuyordunuz
bu bayanları anlamakta zorlanıyoruz başımıza taç yaptığımız bayanlar hakkımızda neler düşünüyorlar
Angrytartışma*wait*

zeynep
sen kaniniyorsun dimi akli sira bizi kizdiracak yemezler
zeynep kaplan

privetsitviya
vallaha çok güzel bi fıkra gönül abla bende de çok fıkra var ama burda da olmaz ki en iyisi sen köye gel ben kahve borcumu öderken anlatırım sana bu arada zeynep abla sende gel kız ben yabancı değilim seyit ayşenin torunu mesutun kızıyım beklerim evet
seda öztürk

folcon
YAĞMURUN KALANI

suyun o en saf haliyle
uzatmış bulutlar dudaklarını
caddeleri öpüyor
uzun veda buselerinin
anlaşmış anısı düşüyor usuma
omzumdan kayıp gidiyor
bildiğimi sandığım sözcükler
camda yüzümü yüzüme vuruyorum
kendimle aramdan su sızıyor

parmak izleriniz kalmışsa
caddelerde sokaklarda
şehrin dişleri etinizde geziniyor demektir
ve en zayıf yerinizse yağmur
gökkuşağı kadar
unutmakla aranızdaki mesafe
kalan benim. giden der30;

pencerelerden caddelere sızan
kızıllıkla yeniden canlanır şehir
bilenir dişleri gün ışığıyla

gözlerimde gezinir yağmurun kalanı
vedasız terkederim kendimi.

ada-mahkumu
*tongue* tşkrlr

Atlanilacak Forum:
Forumlarımızdan Seçmeler
Bush ve Powell, Resimli Güzel Sözler.1, BİRTEK SENİ UNUTAMAM .., Eger Ağlıyorsam Yaşıyorum Ben, KISSADAN HİSSE, SNİNLE-SENSİZKEN, Ah ulan Rıza..., ilginç, vefat, CAN YÜCEL söylediyse..., bilim fıkrası, sewdinmi hiç, deniz yıldızı, KEKEME SANIK, Köroğlu, huzur, ANKARA, Gönül.., Ahmed-i Misk, Ey Yarr...., İslam;da bekâr kalmak var mı?, can yücel, YILIN FIKRASI(2005), 19 MAYIS 1978, Kime Fazlasın / Kime Eksik -İsmail Sarıgene
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
876 Saldırı, Engelleme(ler)
Benzer Başlıklar
Başlık Forum Cevaplar En Son Mesaj
FB aşkı başkadır herkes anlamaz anlayamaz yaşayamaz Fenerbahçe 6 11.03.2009 18:04
Evlilik aşkı öldürüyormu gerçekten (güzel bir hikaye) Güzel sözler, hikayeler, anılar... 3 26.02.2009 23:54
Evlilik aşkı öldürürmü okuyalım karar verelim Güzel sözler, hikayeler, anılar... 3 25.02.2009 19:31
erkekler kandınlardan ne bekler Güzel sözler, hikayeler, anılar... 6 24.02.2009 18:49
ERKEKLER EVLİLİK YILDÖNÜMLERİNİ HATIRLAR MI? Fıkralar, komik resimler, bilmece ve bulmacalar... 6 22.02.2009 23:54